miercuri, 13 noiembrie 2013

Impreuna de sarbatori si putem castiga un cadou

Claca - "In asteptarea Craciunului" - editia a doua

Acesta este locul de intalnire unde va astept ! :)
Perioada de participare: 13 noiembrie - 13decembrie

   
          Se pare ca timpul "zboara" si am ajuns la editia cu numarul doi , unde sper sa va regasesc, cel putin, in numar la fel de mare ca si data trecuta ! Sper din suflet sa fie si cu numarul 100 asta in cazul in care nu visesz prea mult :)) !

Am bucuria si onoarea de a fi sponsorizata de doamne cu suflet mare , talentate , ce nu s-au dat in laturi nici de data asta si revin cu lucruri, care mai de care mai minunate, lucrate manual si din suflet !
VA MULTUMESC DOAMNELE MELE SI VA IMBRATISEZ PUTERNIC !
         Pentru cine nu stie, propunerea suna astfel : sa facem aceasta claca/sezatoare , unde fiecare persoana , de la mic la mare ,sa pregateasca un ornament pentru Craciun, cu care sa participe aici.  . Poate sa fie lucrat in orice tehnica, poate sa fie orice, dar cu aceasta tematica si special pentru aceasta sezatoare. Accept chiar si culinare ce au aceasta tema, iar cu ocazia asta veti avea si idei pentru micutii vostri de sarbatori.
     Eu am facut propunerea, iar pe voi va astept cu creatiile ! Cum participati? Simplu.
Reguli:
- daca aveti blog, postati lucrarea acolo si lasati aici la "claca"comentariu cu link-ul catre postare. Daca nu aveti timp de postare sau nu aveti blog, imi trimiteti creatia voastra la email: kabea74@yahoo.com
In postare, daca doriti, puteti chiar sa ne impartasiti o imtamplare hazlie sau orice, insa nu este obligatoriu. E greu? :D
-perioada de participare este 13 noiembrie - 13 decembrie(cu siguranta nu este o zi cu ghinion,ci va aduce bucurii in suflete), iar extragerile vor avea loc in data de 14 decembrie cand voi anunta castigatorii. Am rugamintea ca in maxim 2 zile de la aflarea castigatorilor sa am si datele pentru a putea trimite coletele.
      Dar asta nu e tot! Cum ii sade bine unei gazde care apreciaza munca depusa de creatorul handmade, am de dat si niste premiiiiiiii, o multime, sunt multe si frumoaseeee, care vor fi alese de random org. deoarece sunt convinsa ca toate lucrarile vor fi minunate, iar aceasta claca este facuta din dorinta de frumos !
   
 Asadar, va fi un  premiu  KaBea oferit de mine , va fi surpriza! Cred ca nu e foarte greu de ghicit cam ce va fi, dar sper sa surprind intr-un mod placut !

PREMIUL KaBea

Premiul de la Clubul Magic ce consta intr-un set de realizat felicitari, un set de 4 figurine din pudra ceramica (2 magneti si 2 pentru brad) si o casuta de turta dulce neasamblata.

De la Amalia Savin soseste un premiu ce contine: o cingatoare si o brosa crosetate manual de ea, un sapun cu lapte de capra,un sapun pentru persoane sensibile si o cutie cadou.  

Un alt premiu soseste de la Bianca Bijou ce contine o caciula marime universala, o cutie lucrata manual si o bratarica.

Inca un premiu minunat avem si de la  http://myhandmadebottle.blogspot.ro

Premiul este format dintr-o farfurie decorata pe spate ce poate fi folosita la masa si un set de doua borcane de 400 grame pentru condimente sau zahar, cafea...

Nu se lasa mai prejos nici  DecoArtBoutique si ne ofera o minunata tava decorata  cu motive de Craciun:

Din urma sosesc puternic doua doamne care sunt nelipsite si ofera de fiecare cateva cu drag: Tricotaje copii si  Cami Favourite .


Desi pare a fi cel din urma, nu este, un minunat premiu soseste tanaaaam...de la ildiko.bardocz si AguritzaBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu